Werkwijze

Afspraak maken

Ik heb contracten met alle verzekeraars in de regio. Als u met een lichamelijk klacht zit, kunt u een afspraak maken zonder dat u daarvoor een verwijsbrief nodig heeft. Dat geldt niet voor chronische indicaties of fysiotherapie aan huis. Tijdens een intakegesprek doe ik een onderzoek om uw klachten in kaart te brengen en ik vertel u dan direct wat ik voor u kan betekenen en welke behandelingen ik u voorstel. Daarvoor maak ik dan een behandelplan.

Belt u voor het maken van een afspraak met 0255 51 36 21. Als ik aan het behandelen ben, kan ik de telefoon niet opnemen. Spreekt u dan uw naam en telefoonnummer in op het antwoordapparaat. Ik bel u dan zo snel mogelijk terug.

Meenemen

Neem bij uw eerste bezoek aan de praktijk uw zorgpas en/of identiteitsbewijs mee en (ook voor vervolgbehandelingen) een handdoek. Trek kleding aan waarin u zich comfortabel voelt en gemakkelijk oefeningen kunt doen.

Afspraak afzeggen

Mocht u onverhoopt niet kunnen op de afgesproken tijd, dan kunt u de afspraak natuurlijk verplaatsen. Doe dat bij voorkeur tenminste 24 uur van tevoren zodat ik andere clienten op het vrijgekomen tijdstip kan inplannen. Indien u binnen die tijd afzegt, moet ik de afspraak in rekening brengen. De kosten van een niet nagekomen afspraak bedragen 25 euro.